Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

Tippek álmaid kandallójának kiválasztásához

Tippek álmaid kandallójának kiválasztásához

Ha arról álmodozol, hogy milyen jó lenne egy kandallóval feldobni otthonodat, nem vagy vele egyedül. A Kályhamarket kínálatában rengeteg típusú kandalló van, amely a 2023-as évben is az elsők között szerepel a közkedvelt belsőépítészeti dekorációk sorában. Nem hiába, az összes otthoni kényelmi és dizájn elem közül a kandallók messze a legmegnyugtatóbb és legromantikusabb kellékek, és valóban az otthon szívét alkotják.

Egy kandalló vásárlása nem mindennapi dolog, ezért okos dolog mérlegelni az összes lehetőséget. Akár meglévő otthonodba építesz be kandallót, akár egy újonnan épült házba, a szakértők azt javasolják, hogy fontold meg a következő kérdéseket.

Milyen stílusú kandalló passzol hozzád?

Ha úgy gondolod, hogy a hagyományos tégla változat az egyetlen választásod – gondold át újra! Stíluslehetőségek bővelkednek, és ma már találni olyan innovatív kivitelezésűt, amely olcsóbb és biztonságosabb. A öntvény kandalló illeszkedik bármely stílushoz, legyen az klasszikus vagy modern, biztosan imádni fogod.

Milyen tüzelőanyagot szeretnél elégetni?

Ha egy csempés kandalló vagy bármely másra gondolunk gondolatban már halljuk is a fa ropogó hangját. Ez jelenleg is népszerű, de de más tüzelőanyagoknak is vannak előnyei, ezeket is érdemes figyelembe venni.

A tüzelőanyaggal kapcsolatos döntés kiválasztásakor kér tényező van: mi áll rendelkezésedre, és, hogy mennyi időt akarsz rászánni.

Mennyi az annyi?

Nyilvánvalóan egy fatüzelésű kandalló több időt vesz igénybe, mint egy gázkandalló, míg ha otthon nincs gáz, akkor a gázkandalló gondolata is háttérbe szorul.

A gáz- és elektromos kandalló alig igényel karbantartást, hacsak a távirányító működtetését nem tekinted annak. Másrészt a fatüzelésűek több karbantartásra szorulnak a tűzgyújtáshoz és annak megőrzéséhez, valamint a gyakori tisztításhoz.

Tekintsd meg kandallóinkat, segítünk a vásárlás folyamatában!

Tartalomhoz tartozó címkék: elektromos kandallók