Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

Mi a kandallók népszerűségének titka?

Mi a kandallók népszerűségének titka? A lakberendezés izgalmas világ, mivel folyton változik és átalakul. Ezért is nem ritka, hogy a múlt trendjei, akár több évtized múlva ismét előtérbe kerülnek.

 

kandallók, amelyek valójában soha nem mentek ki teljesen divatból, most egyre inkább visszatérnek, nemcsak a régi, de a modern lakásokba is.

A kandallók ismét népszerűek a tervezők körében, mert olyan stílusos funkciókat kínálnak, amelyre a lakástulajdonosok mindennél jobban vágynak. A történelmi otthonokban nem szokatlan, hogy minden szobában található egy kandalló, bár ezek közül már kevés működik. Egyesek viszont szívesen felújítják ezeket, főleg azért, hogy növeljék az adott ház történelmi értékét.

Egy kandalló, legyen az elektromos, csempés vagy öntvény kandalló luxust jelent, amelyet az új otthonokba is egyre többen keresnek.

Egyszerre esztétikus és hasznos!

kandallók növelhetik az energiahatékonyságot, és segíthetnek felfűteni a régebbi otthonokat, amelyekben minimális a levegőáramlás. Népszerűvé váltak a lakástervezők körében, nemcsak azért, mert visszahozzák a rég múlt idők szépségeit, hanem azért is, hogy a szobáknak otthonosságot és eleganciát adjanak.

Menedék a külvilág elől, a lakás bármely részében!

Hálószobákban – elterjedt, mert meghitté és romantikussá teszi a szobát, valamint melegséget kölcsönöz. Egy modern csempés kandalló segíthet felmelegíteni a hálószobát olyan régi házakban is, ahol nincs jó légáramlás.

Fürdőszobákban – míg korábban inkább a funkció és kevésbé a stílus jegyében építették, manapság mindenki olyan fürdőszobát szeretne, amely kényelmes. A fürdőszobák a pihenés helyévé váltak, így sokan ide is kandallót építenek be.

Nappaliban – a kandallók nagyszerű kiegészítői, hogy hangulatos és barátságos térré varázsolja, ahol a család apraja-nagyja összegyűl esténként játszani, olvasni, beszélgetni.

Tartalomhoz tartozó címkék: csempés kandalló